Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris kunnen op de foto met Baby Yoda

18-06-2021, 15.33 uurBeeld: @ED92Magic

Bezoekers van Disneyland Paris krijgen dit jaar de kans om op de foto te gaan met Grogu, het populaire personage uit de Star Wars-serie The Mandalorian. Bij het Discoveryland Theatre, achter achtbaan Hyperspace Mountain, kunnen ze poseren voor een zogeheten Magic Shot.

Daarbij worden er digitale elementen toegevoegd aan een foto gemaakt door een Disney-fotograaf. In dit geval gaat het om het Star Wars-figuurtje. Hij verschijnt staand op een muurtje of zittend in zijn zwevende transportmiddel.

De foto's zijn te bekijken via Disney's digitale fotoservice PhotoPass.

The Child
Grogu lijkt op een jongere versie van Star Wars-karakter Yoda. Om die reden wordt hij door fans en media ook wel Baby Yoda genoemd. Het groene wezentje werd in eerste instantie geïntroduceerd als The Child.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be