Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
CanevaWorld Resort

Italiaans pretpark neemt nieuw spookhuis Holmes Hotel in gebruik

26-07-2021, 17.15 uur | Reacties

Bezoekers van het Italiaanse pretpark Movieland kunnen dit seizoen een wandeling maken door een angstaanjagend hotel. Het bestaande Horror House uit 2003 is getransformeerd tot Holmes Hotel, gebaseerd op seriemoordenaar Henry Howard Holmes.

Hij opende tijdens de wereldtentoonstelling van 1893 zijn eigen hotel in Chicago. Het gebouw was specifiek ontworpen en gebouwd om er moorden in te kunnen plegen. Het is niet duidelijk hoeveel moorden Holmes in totaal gepleegd heeft, maar waarschijnlijk waren het er enkele honderden.

Wie de horrorattractie in Movieland binnen durft te stappen, komt oog in oog te staan met de legendarische moordenaar. "De gedetailleerde decors nemen je mee op een adembenemende reis naar het Chicago van de late negentiende eeuw", laat het park weten.

Wachtrij
De minimumleeftijd bedraagt 14 jaar. Op YouTube staan beelden van de wachtrij, waar het waargebeurde verhaal wordt uitgelegd, en de ontvangstruimte. In de rest van het haunted house mag niet gefilmd worden.Meer CanevaWorld Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be