Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland verwijdert metershoog standbeeld

18-06-2021, 10.25 uurBeeld: @jonassy93

Bobbejaanland heeft een groot standbeeld in themagebied Land of Legends uit voorzorg verwijderd. Het metershoge gevaarte wordt geïnspecteerd en waar nodig verstevigd. Eerder deze week ging een ander decorstuk in het gebied kapot.

Door een enorme scheur viel een beeld van een watermonster om. Niemand raakte gewond. Om herhaling te voorkomen, onderneemt het Vlaamse pretpark nu stappen.

Het beeld dat nu weggehaald is, wordt de Guardian of Elements genoemd. Volgens het verhaal achter Land of Legends moet hij de vier natuurelementen bewaken: lucht, aarde, vuur en water. De beschermheer werd vormgegeven als een blonde man met in zijn ene hand een glazen bol en in zijn andere hand een gouden staf.

Filipijns
De decors in het parkdeel zijn geproduceerd door de Filipijnse firma Themebuilders. Het bedrijf was de afgelopen jaren ook actief voor onder meer Avonturenpark Hellendoorn, Toverland, Plopsaland De Panne en Holiday Park.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be