Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell vernieuwt souvenirwinkel: twee verschillende thema's

25-06-2021, 13.29 uur

Eén van de shops in Duinrell is vernieuwd. Het Wassenaarse attractiepark heeft de winkel Souvenirs & Gifts een nieuw uiterlijk gegeven, met een aangepaste indeling.

Er werd gekozen voor twee verschillende thema's, vertelt een woordvoerster aan Looopings. De linkerzijde van de winkel draait om strandsferen. Het aanbod bestaat onder meer uit slippers, badkleding, strandlakens en waterspeelgoed.

De rechterkant van de souvenirwinkel staat in het teken van Holland. "Voor onze Duitse en Engelse vakantiegasten, die hier een typisch Hollands aandenken kunnen kopen", legt de voorlichtster uit. "Denk dan bijvoorbeeld aan kaassets of souvenirs in het thema Delfts blauw."

Kikkerrad
Souvenirs & Gifts ligt aan de Promenade van het pretpark, tussen de Duinrell Arcade en het Schaduwhuis. Dat is tegenover het Kikkerrad. Vanaf het hoogseizoen is de winkel dagelijks geopend, tot die tijd kunnen bezoekers er terecht in de weekenden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be