Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling installeert mondkapjesautomaten in entreegebouw

16-06-2021, 21.49 uurBeeld: @bart_baan

Efteling-bezoekers die een mondkapje nodig hebben, kunnen daarvoor sinds deze week terecht in entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Daar zijn speciale automaten neergezet. Voor een mondmasker inclusief een desinfectiedoekje moet 2 euro afgerekend worden.

Betalen kan contactloos. Het gaat om een pilot, die waarschijnlijk geen lang leven beschoren is. Vandaag werd bekend dat het kabinet van plan is om de mondkapjesplicht voor overdekte locaties binnenkort af te schaffen.

Sinds 1 december vorig jaar moeten bezoekers van pretparken en dierentuinen een mondkapje dragen in alle publiek toegankelijke binnenruimtes. Er wordt tegenwoordig vrij laks mee omgesprongen door zowel gasten als personeel.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be