Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris heropent Buzz Lightyear Laser Blast na enorme opknapbeurt

16-06-2021, 11.40 uur

Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris ligt er weer pico bello bij na een grote opknapbeurt. De populaire interactieve darkride ging in januari 2020 dicht voor een renovatie. Die zou eigenlijk ruim een half jaar duren.

Vanwege de coronacrisis liepen de werkzaamheden veel vertraging op. Uiteindelijk was de attractie meer dan zeventien maanden dicht. In die periode zijn alle scènes, animatronics en speciale effecten vernieuwd. Het volledige decor werd opnieuw geverfd.

Ook de façade kreeg een ander uiterlijk. Het resultaat mag er zijn: de attractie uit 2006 is in zeer goede staat. Effecten die al geruime tijd niet meer werkten, werden in ere hersteld.

Emperor Zurg
Vanaf deze week kunnen bezoekers weer een ritje maken. De attractie, gebaseerd op actiefiguurtje Buzz Lightyear uit de bekende Toy Story-films, draait om het verslaan van de boosaardige Emperor Zurg. Passagiers kunnen punten verdienen door met laserpistolen op doelen te schieten.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be