Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin speelt zich af in Blijdorp

11-07-2021, 10.42 uur

Voor een nieuw seizoen van de tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin hebben de makers gekozen voor een andere locatie. De eerste twee reeksen van het populaire programma speelden zich af in Ouwehands Dierenpark Rhenen. In het derde seizoen worden de bewoners en medewerkers van Diergaarde Blijdorp gevolgd.

Zo wordt er ingezoomd op de beruchte zilverruggorilla Bokito, die in 2007 ontsnapte. Ook avonturen van bijvoorbeeld tapirs, neushoorns, olifanten, ezelspinguïns en komodovaranen komen voorbij. Ondertussen geven verzorgers commentaar.

Vorig jaar trok Het Echte Leven in de Dierentuin wekelijks ruim één miljoen kijkers. Een kerstspecial over een reuzenpandajong werd in december 2020 door zo'n 700.000 mensen bekeken.

NPO 1
De eerste aflevering vanuit het Rotterdamse dierenpark is op zaterdag 17 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Net als voorheen is de productie in handen van omroep NTR en I Care Producties. Er zijn zes delen gemaakt.

Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be