Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp

Nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin speelt zich af in Blijdorp

11-07-2021, 10.42 uur | Reacties

Voor een nieuw seizoen van de tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin hebben de makers gekozen voor een andere locatie. De eerste twee reeksen van het populaire programma speelden zich af in Ouwehands Dierenpark Rhenen. In het derde seizoen worden de bewoners en medewerkers van Diergaarde Blijdorp gevolgd.

Zo wordt er ingezoomd op de beruchte zilverruggorilla Bokito, die in 2007 ontsnapte. Ook avonturen van bijvoorbeeld tapirs, neushoorns, olifanten, ezelspinguïns en komodovaranen komen voorbij. Ondertussen geven verzorgers commentaar.

Vorig jaar trok Het Echte Leven in de Dierentuin wekelijks ruim één miljoen kijkers. Een kerstspecial over een reuzenpandajong werd in december 2020 door zo'n 700.000 mensen bekeken.

NPO 1
De eerste aflevering vanuit het Rotterdamse dierenpark is op zaterdag 17 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Net als voorheen is de productie in handen van omroep NTR en I Care Producties. Er zijn zes delen gemaakt.

Meer Diergaarde Blijdorp
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be