Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Telefoon leeg in Disneyland Paris? Batterijen te huur

17-06-2021, 09.54 uur

Disneyland Paris komt met een nieuwe oplossing voor bezoekers met een lege mobiele telefoon. Er was al een gratis laadstation in horecacomplex Videopolis. Nu zijn er ook externe batterijen te huur.

Het huren van een powerbank kan bij speciale automaten van de firma Chargerent. Die zijn te vinden bij de ingang van het Disneyland Park - op Town Square en onder Main Street Station - en in Studio 1, de grote loods bij de entree van het Walt Disney Studios Park.

Bezoekers betalen 4 euro om een batterij twee uur lang te gebruiken. Wie de powerbank de hele dag wil houden, is 10 euro kwijt. Wanneer een batterij na afloop niet wordt teruggebracht, brengt het systeem automatisch 30 euro in rekening.

Reserveren
Mobieltjes worden steeds belangrijker in Disneyland Paris. In de officiële Disneyland-app is het mogelijk om wachttijden te bekijken en restaurants te reserveren. Het vorig jaar geïntroduceerde reserveringssysteem Standby Pass werkt eveneens via de app. Bovendien zijn er in coronatijd geen papieren plattegronden beschikbaar. Ook daarvoor dient de app gebruikt te worden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be