Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa presenteert allereerste Nijntje-attractie

28-06-2021, 14.39 uur

Plopsa heeft sinds kort een heuse Nijntje-attractie. Eén van de attracties in het overdekte pretpark Plopsa Indoor Hasselt staat voortaan in het teken van het wereldberoemde konijn, bedacht door tekenaar Dick Bruna.

Het gaat om De Botsauto's, die al regelmatig van thema zijn gewisseld. Sinds de opening in 2005 draaide de attractie al om de merken Spring, Mega Mindy, Dobus en Bobo.

Nu kan er gebotst worden in een Nijntje-omgeving, met afbeeldingen van Nijntje-personages.

Meet-and-greets
Het is niet voor het eerst dat het bekende konijn zich laat zien in een Plopsa-park: in 2019 en 2020 vonden er al meet-and-greets plaats met Nijntje in Plopsa Indoor Hasselt en het Nederlandse zusterpark Plopsa Indoor Coevorden.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be