Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sloopt rotsen bij De Indische Waterlelies

14-06-2021, 13.10 uurBeeld: @EftelingCasper, @eftel_straat

De Efteling is bezig met onderhoudswerkzaamheden bij De Indische Waterlelies in het Sprookjesbos. Bij de ingang van het populaire sprookje werd een grote rotspartij gesloopt. De entree is daarom afgesloten voor publiek. Ook boven de gaanderij met zuilen op het voorplein verdwenen rotsen.

Het rotswerk was aan vervanging toe, bevestigt een woordvoeder aan Looopings. Voorlopig kunnen bezoekers het sprookje betreden via de uitgang. Daar is met behulp van hekken een tijdelijke wachtrij gecreëerd. In het voorjaar van 2019 zijn de rotsen bij de uitgang al vervangen.

De rotsen worden de komende periode opnieuw opgebouwd, weet de voorlichter. Men kiest er dus niet voor om de opknapbeurt uit te stellen, zoals eerder gebeurde bij het gesloopte huisje van Vrouw Holle en de weggehaalde rotsen bij wildwaterbaan Piraña.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be