Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Vechtpartij in Duits Plopsa-pretpark: zeven gewonden

14-06-2021, 12.01 uur

In het Duitse Plopsa-pretpark Holiday Park zijn afgelopen weekend twee groepen bezoekers met elkaar op de vuist gegaan. Eén man is in het ziekenhuis opgenomen met kneuzingen en een vermoedelijke hersenschudding. Zes anderen raakten lichtgewond.

Het gevecht begon toen een 36-jarig persoon een vrouw uit de andere groep aansprak, melden regionale media. Er werd geschopt, geslagen en gebeten. De politie wist beide kampen uiteindelijk van elkaar te scheiden en heeft de betrokkenen uit het park gezet.

Ze worden strafrechtelijk vervolgd voor het wederzijds toebrengen van lichamelijk letsel, bedreiging en belediging.

Opvoeding
Vorig jaar raakten bij een vechtpartij in Holiday Park ook al dertien mensen gewond. De aanleiding was destijds een discussie over opvoeding.

Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be