Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland-bezoeker vraagt vriendin ten huwelijk bovenop 40 meter hoge achtbaan

17-06-2021, 10.39 uur

Een bezoeker van Toverland heeft zijn geliefde ten huwelijk gevraagd bovenop de 40 meter hoge achtbaan Fenix. Roy Monden klom met zijn vriendin Anouk naar de top van de wing coaster, zogenaamd omdat het koppel een actie had gewonnen.

In werkelijkheid had Monden andere plannen. Na het nuttigen van een stuk taart ging hij voor haar op de knieën. Op de grond werd een spandoek uitgerold met de tekst "Anouk, wil je met me trouwen?". Ze zei 'ja'.

De daadwerkelijke prijswinnaars van de actie bij Fenix kwamen begin deze week al in beeld. Zij mochten terrassen bovenop de coaster, ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van het attractiepark.

Toos-Express
In Toverland hangt de liefde wel vaker in de lucht: er vonden de afgelopen jaren al huwelijksaanzoeken plaats in familieachtbaan Toos-Express, in houten achtbaan Troy en in het station van de laatstgenoemde rollercoaster.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be