Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nigloland

Frans pretpark knipoogt naar concurrentie bij nieuwe waterachtbaan

12-06-2021, 18.21 uurBeeld: dimensionparcs.fr

Het Franse pretpark Nigloland brengt een subtiel eerbetoon aan andere attractieparken. Bij de nieuwe waterachtbaan Krampus Expédition, die vandaag openging, zijn posters opgehangen van waterattracties in andere parken. Voorbeelden zijn Fjord-Rafting in Europa-Park en River Quest in Phantasialand.

Dat ontdekte fansite Dimension Parcs. Ook Waschzuber-Rafting uit het Duitse pretpark Tripsdrill wordt in het zonnetje gezet, net als drie wildwaterbanen in de Verenigde Staten. Dat zijn Grizzly River Run in Disney California Adventure Park, Popeye & Bluto's Bilge-Rat Barges in Universal's Islands of Adventure en Mystic River Falls in Silver Dollar City.

Opvallend is dat Krampus Expédition een waterachtbaan is, terwijl de getoonde attracties in de andere parken allemaal rapid rivers zijn: wildwaterbanen met ronde boten.

Fabrikant
De poster voor Disney's Grizzly River Run dook al eerder op in een Europees pretpark. Die is namelijk ook te vinden boven de lift van Europa-Parks Fjord-Rafting. Beide attracties komen van dezelfde fabrikant: Intamin. Krampus Expédition werd gebouwd door Mack Rides.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Nigloland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be