Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt kroon voor 450 euro

12-06-2021, 12.43 uurBeeld: @84eric

De Efteling prijst een souvenir aan met een pittig prijskaartje. In souvenirwinkel In den Ouden Marskramer is een zilverkleurige kroon te vinden waar bezoekers diep voor in de buidel moeten tasten. Het sprookjesachtige object kost maar liefst 450 euro.

De kroon ligt al langer in de winkel, tot op heden zonder succes. Nu heeft de Efteling besloten het voorwerp in de schijnwerpers te zetten met een apart bordje. Daarop staat dat de "kroon op plateau" een diameter heeft van 73 centimeter. Een kooptip, vindt de Efteling.

In den Ouden Marskramer bevindt zich bij de in- en uitgang van het Sprookjesbos. Het is bij lange na niet het duurste Efteling-souvenirtje aller tijden: in de winkel bij Fata Morgana werden eerder al een lantaarn van 800 euro en een tapijt van 1200 euro aangeboden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be