Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Instrumentale muziek uit de Plopsa-parken op Spotify

11-06-2021, 18.01 uur | Reacties

De bekende muziek uit de Plopsa-parken is nu ook te beluisteren via streamingdienst Spotify. Op het muziekplatform werden twee albums met instrumentale Studio 100-liedjes gepubliceerd, uitgevoerd door The City of Prague Philharmonic Orchestra en het Bratislava Symphony Orchestra.

De orkesten uit respectievelijk Tsjechië en Slowakije zijn jaren geleden ingeschakeld voor symfonische versies van klassieke melodieën van onder meer Kabouter Plop, K3 en Samson & Gert.

Ze worden gedraaid in alle attractieparken van Plopsa: Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park en Majaland Kownaty. Het gaat om 39 verschillende nummers, verdeeld over de albums Studio 100 Classics 1 en Studio 100 Classics 2. De muziek staat ook op Apple Music en Deezer.

Playlist
De herkenbare Plopsa-soundtracks zijn ook toegevoegd aan de officiële Looopings Playlist, waarin alle Europese pretparkmuziek gebundeld wordt.

Meer Plopsa Group
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be