Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nigloland

Video: nieuwe waterachtbaan in Frans pretpark

11-06-2021, 16.39 uur

Het Franse pretpark Nigloland opent komend weekend de nieuwe waterachtbaan Krampus Expédition. De attractie, die in het teken staat van het mythische wezen Krampus, is 28 meter hoog en 600 meter lang. Een ritje duurt ongeveer drie minuten.

Krampus Expédition werd gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides. De baan neemt een oppervlakte van 9000 vierkante meter in beslag. Een vergelijkbare attractie staat in het Duitse Europa-Park onder de naam Poseidon.

Het project kostte 12 miljoen euro. In de wachtrij wordt het achtergrondverhaal uitgelegd met behulp van landkaarten, een Krampus-skelet en andere decoraties. Morgen vindt de officiële opening plaats. Dan start ook het nieuwe seizoen van Nigloland, na een lange sluiting vanwege de Franse coronamaatregelen.



Meer Nigloland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be