Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland op zes dagen in juli en augustus open tot 23.00 uur

11-06-2021, 15.37 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

Walibi Holland gaat door met zomerfestival Lekkergaan, al zal er dit jaar wederom geen extra entertainment aanwezig zijn. Het pretpark blijft op zes woensdagen in juli en augustus traditiegetrouw open tot 23.00 uur.

In het verleden zorgde Walibi op de Lekkergaan-dagen voor speciale activiteiten, zoals optredens van bekende artiesten. Vorig jaar werd het entertainmentprogramma geschrapt vanwege de coronamaatregelen.

Ook in 2021 ontbreekt het entertainment. Lekkergaan staat op de planning voor de woensdagen 14 juli, 21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus en 18 augustus. De online entreeprijs bedraagt 36 euro. Er komen ook aparte avondtickets.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be