Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Foto's: opknapbeurt voor Phantasialand-hotel Matamba

11-06-2021, 10.39 uurBeeld: RideOnBlog.com

Phantasialand heeft de coronasluiting aangegrepen om het Afrikaanse themahotel Matamba op te knappen. Het exterieur van het hotel werd de afgelopen maanden grondig opgefrist, met nieuwe kleuren. Dat blijkt uit foto's van fansite RideOnBlog.com.

Het complex is geschilderd in verschillende bruintinten, om meer variatie aan te brengen. Ook werden op verschillende plekken nieuwe Afrikaanse patronen aangebracht.

Hotel Matamba opende in 2008. Het is één van de drie themahotels van het Duitse attractiepark, naast het Chinese Hotel Ling Bao (2003) en Hotel Charles Lindbergh (2020), gelegen in het nieuwe themagebied Rookburgh.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be