Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland ontwikkelt fotozoektocht met QR-codes

10-06-2021, 11.52 uur | Reacties

Plopsaland heeft een extra activiteit in het leven geroepen voor gasten van het nieuwe Plopsa Hotel. Zij kunnen in het Vlaamse attractiepark een speciale fotozoektocht volgen, gepresenteerd door Kabouter Klus.

Deelnemers krijgen te horen dat hij op zestien plekken in het park een foto heeft genomen. Het is de bedoeling om te ontdekken waar die foto's precies zijn gemaakt. Daar hangt een QR-code. Wie die code scant met een mobiele telefoon, krijgt een filmpje te zien waarin de kabouter een quizvraag stelt.

Daarna verschijnt de volgende foto. Zo maken bezoekers een wandeling door het hele park. Meedoen is gratis. Het Plopsa Hotel opende op 7 mei, maanden later dan gepland vanwege het coronavirus.Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be