Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling komende zomer bijna dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur

09-06-2021, 09.20 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling heeft de openingstijden voor de zomermaanden bekendgemaakt. Het attractiepark blijft in het hoogseizoen bijna dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Het gaat om de periode van vrijdag 9 juli tot en met zondag 5 september.

Alleen van maandag 12 tot en met donderdag 15 juli en van maandag 19 tot en met donderdag 22 juli worden afwijkende openingstijden gehanteerd. Dan zijn bezoekers welkom tussen 10.00 en 20.00 uur.

Over eventueel extra entertainment is nog niets bekend. Van 2012 tot en met 2019 stond de Efteling 's zomers in het teken van het Negen Pleinen Festijn, met extra entertainment op vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus. Eind 2019 - dus nog vóór de coronacrisis - werd besloten om het evenement te schrappen.

Tijdvakken
Vorig jaar koos de Efteling in eerste instantie voor twee aparte tijdvakken in het zomerseizoen. Bezoekers konden kiezen of ze tussen 09.00 en 18.00 uur of tussen 19.00 en 23.00 uur langs wilden komen. Toen dat geen succes bleek én verblijfsgasten massaal klaagden dat ze 's avonds niet welkom waren, werd het plan teruggedraaid.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be