Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Bezoekers Europa-Park moeten handschoenen dragen in buffetrestaurants

09-06-2021, 12.04 uurBeeld: @cslkenny

Wie gaat eten bij een buffetrestaurant in Europa-Park, moet verplicht plastic handschoenen aantrekken. Het opscheppen van etenswaren mag alleen als bezoekers wegwerphandschoenen dragen. Op die manier wil men coronabesmettingen tegengaan.

Het Duitse attractiepark is momenteel uitsluitend toegankelijk voor personen met een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs. Toch worden er nog steeds strenge hygiënemaatregelen gehanteerd. De opvallende handschoenregel is er één van.

Op dit moment zijn drie verschillende buffetrestaurants geopend: Antica Roma in themahotel Colosseo, Harborside in hotel Bell Rock en Castillo in hotel Castillo Alcazar. Het is nog niet duidelijk hoelang de voorzorgsmaatregel van kracht blijft.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be