Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen gevaarlijke schroeven meer in Efteling-speelgebied Nest

10-06-2021, 16.36 uurBeeld: @EftelingCasper

De gevaarlijke schroeven in Efteling-speelbos Nest zijn weggehaald. Begin deze week kwamen berichten naar buiten over grote schroeven onder een houten vlonder, waar kinderen kunnen spelen. Dat zou voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen.

Nadat een groep fans de Efteling op de risicovolle situatie wees, is het probleem verholpen. Van vlijmscherpe onderdelen is nu geen sprake meer.

Nest werd officieel geopend op 31 mei. Het speelgebied - een investering van 2 miljoen euro - is specifiek geschikt voor kinderen met een beperking. Zo zijn een waterbed en een glijbaan toegankelijk voor rolstoelers. Ook werd er een prikkelarm gedeelte ingericht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be