Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-fans ontdekken gevaarlijke schroeven in kinderspeelbos Nest

07-06-2021, 10.59 uurBeeld: @EftelingDaniel

Bij de bouw van het nieuwe speelgebied Nest heeft de Efteling kennelijk één potentieel risico over het hoofd gezien. Onder een houten vlonder - waar kinderen kunnen spelen - steken verschillende grote schroeven uit. Efteling-fans die de scherpe onderdelen zagen, maakten er een video van.

"Dit kan echt niet", klinkt het in het filmpje van ene Daniel. Het is een kwestie van tijd voordat er ongelukken gebeuren, denken de gechoqueerde fans. "Dit is bedoeld voor kinderen om hieronder rond te kruipen. Er hoeft maar één kind zijn hoofd te stoten..."

Later verscheen ook een foto van een nog langere schroef die met de punt omlaag door de vlonder heen steekt. De Efteling belooft naar de kwestie te zullen gaan kijken. "Bedankt voor je oplettendheid", reageert het park.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be