Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

25 jaar Movie Park Germany: nieuwe souvenirs

14-06-2021, 10.36 uur

Movie Park Germany bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met feestelijke nieuwe souvenirs. In de winkels van het Duitse pretpark zijn vanaf dit seizoen speciale T-shirts en truien te vinden die inspelen op het 25-jarig jubileum.

Zo bestaat één ontwerp uit de ingang van het park met achtbaan Star Trek: Operation Enterprise, vrijevaltoren The High Fall en vuurwerk. Daarbij staat de tekst "25 years Hollywood in Germany", met het openingsjaar 1996.

Er zijn ook nieuwe zwarte truien en shirts met logo's van alle themagebieden en noemenswaardige attracties. Andere shirts tonen de slogan 'Hollywood in Germany' in roze, groene en gele letters.

Surprise Bag
Wie zich wil laten verrassen, kan voor 9,99 euro een Movie Park Germany Surprise Bag mee naar huis nemen. De verrassingszakken zijn gevuld met willekeurige Movie Park-souvenirs, zoals een spaarpot, een petje, een portemonnee, raamdecoraties en een glitterpen.

Verder kunnen bezoekers zelf gepersonaliseerde souvenirs laten maken met behulp van een automaat in de winkel Department Store, gelegen in The Hollywood Street Set. Er zijn onder meer drinkbekers, notitieblokjes, magneten en sleutelhangers beschikbaar.

Warner Bros.
Movie Park opende in 1996 onder de naam Warner Bros. Movie World. Sinds 2005 wordt de huidige naam gebruikt.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be