Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft boekje uit over nieuw speelbos Nest

12-06-2021, 19.29 uur

Aan het nieuwe speelgebied Nest in de Efteling is een speciaal boekje gekoppeld. In het Nest AvonturenBoek kunnen bezoekers meer lezen over het speelbos, in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ook staan er spelletjes en opdrachten in.

Zo wordt getoond hoe je een poppetje maakt van een dennenappel. Verder bevat het boekje een schatkaart, informatie over het nieuwe sprookjesboek De Redders van Ruigrijk en een uitleg over gebarentaal.

Het negen pagina's tellende doe-boekje wordt verkocht bij actiefoto's die ter plekke gemaakt worden. Bij de ingang van Nest bevindt zich een fotopunt met een bootje. Wie zich daar laat fotograferen door een Efteling-fotograaf, kan de foto laten afdrukken bij het naastgelegen souvenirkraampje De Jolige Jutter.

Polka Marina
Die wordt vervolgens in de laatste pagina van het boekje gestopt, achter een kartonnen lijstje. Op de achtergrond is een grote walvis zichtbaar: een eerbetoon aan de onlangs gesloopte bootjesmolen Polka Marina. Het bootje van het fotopunt heet niet voor niets Marina. Een foto met boekje kost 15 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be