Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Knipoog naar Disneyland Paris in nieuw Avengers-gebied in Californië

05-06-2021, 10.34 uurBeeld: @laughing_place

Het nieuwe Marvel-themagebied van Disney California Adventure Park bevat een subtiele verwijzing naar Disneyland Paris. Het park, onderdeel van het Amerikaanse Disneyland in Californië, opende vrijdag het themadeel Avengers Campus. Oplettende bezoekers zullen een knipoog ontdekken naar het Europese Disney-resort.

Het grote restaurant in Avengers Campus heet Pym Test Kitchen, gebaseerd op de technologie om objecten te vergroten en te verkleinen uit de Ant-Man-films. Bij de ingang staat een enorme uitvergrote telefoon waar het menu op verschijnt.

Af en toe komen ook berichten in beeld van Marvel-personages. Zo is van tijd tot tijd een sms'je te zien van Tony Stark, beter bekend als Iron Man. Zijn boodschap luidt: "We moeten praten. Er komt een nieuw Avengers-hoofdkwartier in Parijs. We regelen wat laboratoriumruimte voor jullie."

Restaurant des Stars
Volgend jaar opent Disneyland Paris een eigen Avengers-gebied in het Walt Disney Studios Park, inclusief een vestiging van Pym Kitchen. De nieuwe eetgelegenheid komt op de plek van Restaurant des Stars.

Verder wordt in Parijs gebouwd aan een kopie van de interactieve darkride WEB Slingers: A Spider-Man Adventure, die ook in Californië te vinden is. Daarnaast krijgt de bestaande achtbaan Rock 'n' Roller Coaster een Iron Man-thema.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be