Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura World investeert 16 miljoen euro in 141 nieuwe hotelkamers en zwembad

05-06-2021, 09.25 uur

PortAventura World heeft 141 nieuwe hotelkamers in gebruik genomen. Het Spaanse pretparkresort investeerde maar liefst 16 miljoen euro in een uitbreiding van het bestaande themahotel Colorado Creek, dat in 2019 openging.

Toen had het viersterrenhotel nog 150 kamers. Het complex staat in het teken van de goudkoorts in het Wilde Westen van de Verenigde Staten. De uitbreiding heeft een oppervlakte van 18.000 vierkante meter. Er werden ook een nieuw zwembad en een nieuw restaurant gerealiseerd.

PortAventura World, dat sinds 15 mei weer geopend is na een lange coronasluiting, telt in totaal zes verschillende hotels. Die hebben de namen Gold River, Mansion de Lucy, PortAventura, El Paso, Caribe en Colorado Creek.

Bezettingsgraad
Algemeen directeur David Garcia zegt tevreden te zijn met de bezettingsgraad. Voor de maanden juli en augustus zou al 45 procent van de hotelkamers gereserveerd zijn.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be