Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Nieuwe attractie in pretpark DippieDoe: Dollybots

04-06-2021, 17.17 uur

Het Brabantse pretpark DippieDoe, gelegen in Best, heeft vandaag een nieuwe attractie geopend. In het buitengedeelte van het attractiepark zijn vanaf nu botsauto's te vinden. De aanwinst van 14 bij 16 meter wordt Dollybots genoemd.

Het gaat om een kermismodel met afbeeldingen van Minions: gele wezens met blauwe broek, bekend van de Despicable Me-reeks en hun eigen films. Een groot logo toont de naam Mini Disco Car.

De officiële opening vond plaats door de 6-jarige Roos, die onder toeziend oog van bezoekers en medewerkers een rood lint mocht doorknippen. "Kom dit weekend de nieuwe botsauto's uitproberen en vier dit feest met ons mee", meldt DippieDoe op Facebook.

Binnenhaven
Het park bleef in eerste instantie gesloten bij de eerste versoepelingen voor Nederlandse pretparken op 19 mei. Vanaf vandaag zijn bezoekers weer welkom. De overdekte Binnenhaven is nog dicht.Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be