Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling plaatst beveiligingscamera om coronadrukte te kunnen monitoren

04-06-2021, 18.21 uur | ReactiesBeeld: @eftel_straat

De Efteling zorgt voor meer cameratoezicht. Op het plein bij De Oude Tufferbaan en schommelschip de Halve Maen worden bezoekers vanaf nu in de gaten gehouden door een tijdelijke beveiligingscamera. Die is bedoeld om te controleren of het niet te druk wordt, meldt een voorlichter.

In coronatijd moeten gezelschappen anderhalve meter afstand van elkaar houden. Dat lukt echter lang niet altijd. "Met deze camera kunnen we de doorstroming monitoren, zodat we tijdig kunnen anticiperen", legt de woordvoerder uit.

Mocht het te druk worden, dan kunnen er medewerkers naar het plein gestuurd worden om bezoekersstromen in goede banen te leiden.

Capaciteit
Vanaf morgen gaan ook de binnenattracties van de Efteling weer open: Droomvlucht, Symbolica, Fata Morgana, Vogel Rok, Villa Volta, Fabula, Carnaval Festival, de Stoomcarrousel, het Efteling Museum, het Spookslot en het Diorama. De capaciteit van het park stijgt daardoor aanzienlijk.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be