Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-bordspellen: Sprookjesboom, Piraña en Joris en de Draak

14-07-2021, 08.41 uur

In samenwerking met spellenfabrikant Jumbo heeft de Efteling drie nieuwe bordspellen op de markt gebracht. Die staan in het teken van wildwaterbaan Piraña, houten achtbaan Joris en de Draak en de personages uit de tv-serie Sprookjesboom.

Het gaat om klassieke bordspellen met een Efteling-tintje. Zo werd het Piraña-spel gebaseerd op Ganzenbord en is het Joris en de Draak-spel een speciale versie van Stratego Junior. De Sprookjesboom-personages verschijnen in een Efteling-variant op Mens Erger Je Niet.

Mens Erger Je Niet Sprookjesboom en het Piraña Wildwaterspel kosten 17,50 euro per stuk. Stratego Junior Joris en de Draak ligt voor 22,50 euro in de winkels. Eerder verscheen al een Eftelingse Jumbo-legpuzzel, ontworpen door stripstudio Jan van Haasteren.

Thuis
De samenwerking tussen de Efteling en Jumbo werd eind mei aangekondigd. "Deze spellenserie is erop gericht de Efteling dichter bij de mensen thuis te brengen", vertelde Efteling-marketeer Jack van de Vliert destijds.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be