Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

Vliegsimulator This is Holland verkoopt bijzondere souvenirs uit de 3D-printer

03-06-2021, 14.29 uur

Bezoekers van This is Holland in Amsterdam krijgen de kans om bijzondere souvenirs mee naar huis te nemen. De vliegsimulator, die komend weekend weer opengaat, heeft enkele herkenbare producten laten ontwikkelen. Ze zijn afkomstig uit een 3D-printer.

Het gaat om een miniatuurreplica van het This is Holland-gebouw (24,95 euro) en een model van een simulatorbank (29,95 euro). Ook is er een magneet in de vorm van het bouwwerk (12,95 euro). "Het idee is ontstaan bij een medewerker van This is Holland die gespecialiseerd is in 3D-printen", vertelt een woordvoerder.

De modellen worden verkocht met een echtheidscertificaat. Ze zijn te vinden in de Holland Lounge; de ruimte die bezoekers betreden na afloop van de simulator. "In eerste instantie is de oplage nog heel beperkt", waarschuwt de voorlichter. "Er komen nog meer exemplaren aan."

Vlucht
This is Holland moest half december vorig jaar sluiten vanwege de coronamaatregelen. Vanaf zaterdag 5 juni kunnen bezoekers eindelijk weer een vlucht maken. Dan mogen binnenlocaties van pretparken, dierentuinen en andere dagattracties open.Meer This is Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be