Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park introduceert exclusieve vip-locatie in waterpark: 542 euro per dag

09-07-2021, 20.59 uur | Reacties

Bezoekers van Europa-Parks waterwereld Rulantica kunnen sinds kort kiezen voor een exclusieve vip-plek. Voor 542 euro huren ze één dag een grote boot die aan de rand van het buitengebied op het droge ligt.

De jacht beschikt onder andere over twee televisies, wifi, een loungeplek, een eigen buitendouche en toilet, een terras met zit- en ligmogelijkheden, een cateringservice met hapjes en drankjes, airconditioning of verwarming en een eigen visvijver.

Ook inbegrepen zijn badhanddoeken, een minibar en een koffieautomaat. Het huren van de jacht kan met maximaal vier personen. De prijs is inclusief één dagticket voor een volwassene. Rulantica is in principe dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be