Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenboerderij Molenwaard

Educatief themapark Avonturenboerderij Molenwaard opent eigen vakantiepark

02-06-2021, 13.23 uur | Reacties

Bezoekers van Avonturenboerderij Molenwaard kunnen vanaf nu blijven slapen in boerderijsferen. Op ongeveer tien minuten rijden van het Zuid-Hollandse themapark werd afgelopen weekend Vakantiepark Molenwaard geopend. Verblijfsgasten krijgen onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij.

Het park, dat in zeven maanden tijd uit de grond werd gestampt, bestaat uit bungalows, chalets, lodges, tenten, cottages en een groepsaccommodatie voor tien personen. Eerder was op dezelfde locatie een camping te vinden, die vorig jaar werd overgenomen door Van Hoorne Entertainment.

Er wordt veel gefocust op lokale leveranciers. Het vakantiepark, bedoeld voor ouders met jonge kinderen, staat in het teken van de personages Fien en Teun. De twee boerderijkinderen zijn ook de mascottes van de Avonturenboerderij.

Tweede fase
Vakantiepark Molenwaard bevindt zich naast de provinciale weg N214. In totaal zijn er zeshonderd bedden. Achter de schermen wordt al gewerkt aan een tweede fase, zodat de totale capaciteit uitkomt op ongeveer duizend bedden. Een groot openingsfeest is vanwege corona uitgesteld tot later dit jaar.Meer Avonturenboerderij Molenwaard
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be