Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris viert Pride Month met nieuw nummer Around the World

01-06-2021, 17.23 uur

Disneyland Paris staat deze maand stil bij Pride Month, een themamaand waarin de lgbt-gemeenschap centraal staat. Om de viering kracht bij te zetten, werd vandaag een themalied gelanceerd met de titel Around the World.

"Tijdens Pride Month vieren we alle aspecten van diversiteit bij onze gasten en medewerkers", laat Disney weten. "We nodigen je uit om te dansen op een nieuw nummer dat speciaal geschreven en gecomponeerd werd voor Disneyland Paris."

Op YouTube is een videoclip verschenen met een bijbehorend dansje. Daarin zijn ook Mickey en Minnie Mouse te zien, in speciale Pride-outfits. "Laat je inspireren door de choreografie, wees creatief en laat je kleuren zien."

Feestavond
De Disney-parken gaan weer open op donderdag 17 juni. Begin dit jaar werd bekend dat een feestavond voor de lgbt-community - Magical Pride - in 2021 wederom niet doorgaat vanwege de coronabeperkingen.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be