Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Bezoekers Walibi Belgium moeten anderhalve kilometer lopen naar de ingang

01-06-2021, 11.08 uurBeeld: Themepark Magic

Wie in coronatijd naar Walibi Belgium gaat, kan maar beter wandelschoenen aantrekken. Het pretpark maakt tijdens de coronacrisis gebruik van een enorme slingerwachtrij op de parkeerplaats. Bezoekers moeten eerst behoorlijk lang slalommen voordat ze de ingang bereiken.

Een fansite heeft met behulp van een app opgemeten hoe lang de uitgestrekte wachtrij precies is. De route neemt maar liefst anderhalve kilometer in beslag, zo ontdekte Facebook-pagina Themepark Magic. Wie een ticket laat scannen bij de ingang, heeft er dus al een tocht van 1500 meter op zitten.

Een behoorlijk pittige wandeling, zo blijkt wel uit de commentaren op het Facebook-bericht. "Ik ben hier nog steeds moe van", reageert iemand. "De 10.000 stappen zijn al bijna gehaald voor je het park binnen bent", zegt een ander. Voor één fan is het einde kennelijk nog steeds niet in zicht. "Ik ben nog steeds aan het lopen... Hoe ver moet ik nog?"

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be