Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: ontdek alle details van de nieuwe Efteling-attractie Nest

02-06-2021, 19.52 uur | Reacties

In het nieuwe Efteling-speelgebied Nest zijn opvallend veel details verwerkt. Ontwerpers en vormgevers hebben zich behoorlijk uitgeleefd om het speelbos van onder tot boven te vullen met kleurrijke decoraties. Een uitgebreide fotoreportage met meer dan veertig afbeeldingen brengt de aankleding tot in detail in beeld.

De attractie, die maandag officieel werd geopend, staat in het teken van de omliggende achtbanen Baron 1898, Joris en de Draak, De Vliegende Hollander en de Python. Oplettende bezoekers ontdekken een hoop verwijzingen naar die attracties. Hier en daar wordt ook geknipoogd naar Polka Marina, de bootjesmolen die eind vorig jaar gesloten werd.

Het idee achter Nest is dat kinderen voorwerpen die ze in de omgeving vonden zelf in elkaar geknutseld hebben. Het gebied wordt bevolkt door poppetjes gemaakt van dennenappels. Zij komen in verschillende gedaantes voorbij. Zo zijn er poppetjes aangekleed als kapitein, zwaardvechter en mijnwerker. De dennenappels staan ook op vlaggen, borden en andere decorstukken.

Doolhof
Twee decorstukken zullen trouwe Efteling-bezoekers wellicht bekend voorkomen: een verrekijker en een groot perkament waren eerder te vinden bij het Avonturen Doolhof naast Monsieur Cannibale. Ze kregen een tweede leven in Nest.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be