Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland licht tipje van de sluier op over Halloween Fright Nights 2021

01-08-2021, 14.07 uur

Walibi Holland is druk bezig met de voorbereidingen voor de Halloween Fright Nights van 2021. Nadat de editie van vorig jaar in het water viel door de coronamaatregelen, hoopt het pretpark dit keer op een betere afloop. De details ontbreken nog, maar er wordt al wel een tipje van de sluier opgelicht.

Zo heeft het jaarthema dit jaar te maken met "duisternis", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Een duistere kracht houdt het attractiepark én vakantiepark Walibi Village in zijn greep", legt ze uit. "Eddie de Clown voelt dat er iets aan komt."

In tegenstelling tot voorgaande edities beperkt het thema zich dit keer niet tot de reclamecampagne. Bezoekers gaan er ook daadwerkelijk iets van merken ín het park. Verder is het opvallend dat de nadruk wordt gelegd op Walibi Village. Tot nu toe was het vakantiepark geen onderdeel van het halloweenaanbod.

Scare zones
De campagne rond Halloween 2021 gaat later deze maand van start. Het park maakt vervolgens stap voor stap bekend wat de plannen zijn op het gebied van coronaregels, spookhuizen en scare zones. "Er liggen mooie ideeën klaar", aldus de voorlichtster.

Het staat al wel vast dat Wicked Woods, de betaalde walkthrough die vorig jaar werd geïntroduceerd, in 2021 wederom als nieuwe halloweenattractie gepresenteerd wordt. Ook keert Halloween Spooky Days terug, de kindvriendelijke variant die overdag plaatsvindt.

Enquête
Eerder dit jaar stuurde Walibi een enquête rond waarin gesproken werd over de naam van het horrorfestival. "In tijden van corona moet Walibi Holland waarschijnlijk een aangepast halloween-evenement organiseren", viel daar te lezen. "Vandaar dat we misschien ook een andere naam willen voeren, om dit duidelijk te maken."

Wat er met de naam gaat gebeuren, moet binnenkort duidelijk worden. Halloween staat op de kalender voor alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 16 tot en met 31 oktober 2021, plus het weekend van 9 en 10 oktober. Het park is dan open van 10.00 tot 23.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be