Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland installeert bestelzuilen bij afhaalrestaurant

31-05-2021, 09.00 uur

Toverland maakt het bestellen van eten en drinken gemakkelijker. Bij afhaalrestaurant Katara Plaza, gelegen in het themagebied Magische Vallei, zijn afgelopen weekend bestelzuilen met touchscreens geïnstalleerd. Bezoekers hoeven daardoor niet meer in de rij te staan bij de balie om hun bestelling door te geven.

Vorig jaar werden al bestelschermen geplaatst bij de Waldstube, het grote horecapunt in het overdekte themadeel Wunderwald. Vanwege de coronamaatregelen is dat gebied op dit moment gesloten. Daardoor is Katara Plaza nu gepromoveerd tot de belangrijkste eetgelegenheid van het park.

Het vernieuwde assortiment bestaat onder meer uit burgers, snacks, friet, Turkse pizza's, clubsandwiches, wraps, bagels en ijs. De zuilen zijn specifiek bedoeld voor het burgerpunt. Bezoekers kunnen plaatsnemen op picknickbanken met uitzicht op watershow Katara.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be