Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland heropent spinning coaster na bizar incident

30-05-2021, 12.37 uur

De spinning coaster van Toverland is weer open. Gisteren moest de achtbaan Dwervelwind worden gesloten nadat een trein halverwege de baan vastliep. Er was een voorwerp tussen de wielen gekomen. Nu draait de attractie weer. De wachttijd is opgelopen tot 65 minuten.

Voorlopig is slechts één van de twee treinen in gebruik. De trein die gisteren plotseling stil kwam te staan, wordt nog nagekeken in de Toverland-werkplaats. "Uiteraard zijn de andere trein en de volledige baan vandaag gedubbelcheckt", zegt een woordvoerster.

Volgens het Limburgse attractiepark is de 21 meter hoge achtbaan in ieder geval helemaal veilig. De voorlichtster wil niet zeggen wat het voorwerp was dat het incident van zaterdagmiddag veroorzaakt heeft.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be