Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland presenteert QR Speurtocht in vakantiepark

08-06-2021, 13.26 uurBeeld: That Walibi Girl

Bezoekers van Walibi Village, het vakantiepark van Walibi Holland, kunnen sinds kort meedoen met een interactief spel. In een poging wat meer leven in de brouwerij te brengen in het vakantiepark, ontwikkelde Walibi de zogeheten QR Speurtocht.

Verspreid over het park zijn bordjes neergezet met QR-codes erop. Bij het scannen van zo'n code met een mobiele telefoon start er een filmpje waarin presentator Scott Bravenboer een opdracht uitlegt.

Er zijn vijf verschillende opdrachten: schreeuwend van de glijbaan gaan, schreeuwend op en neer springen op een rotonde, een spandoek achterstevoren voorlezen, opnoemen wat er op geschilderde paaltjes te zien is en het receptiepersoneel complimenteren.

Prijs
Wie bij de receptie filmpjes kan laten zien van het uitvoeren van de eerste vier opdrachten én de benodigde complimentjes uitdeelt, ontvangt een Walibi-prijs. Meedoen is gratis. Er geldt een maximum van één prijs per persoon per verblijf.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be