Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland gaat terug in de tijd met historische foto's en quiz

01-06-2021, 09.37 uurBeeld: @BJLCentral

Vervlogen tijden herleven dit jaar in Bobbejaanland. Verspreid over het pretpark zijn verschillende historische foto's neergezet, die verwijzen naar attracties uit het verleden. Ook is er een quiz over de geschiedenis van Bobbejaanland.

Het Vlaamse attractiepark bestaat zestig jaar in 2021. Grote borden met nostalgische foto's laten zien hoe het park er vroeger bij lag. Zo komen oude attracties als Mystery Hotel, Parachute Tower, Texas Train, Condor en Santa Maria in beeld, inclusief de openings- en sluitingsjaren.

Verder kunnen bezoekers meedoen met een speciale verjaardagsquiz. In wachtrijen en op rustplekken in het park zijn quizbordjes neergezet. Daarop staan vragen over de afgelopen decennia. Voor het juiste antwoord scannen de deelnemers een QR-code.

Mascottes
Het zestigjarig jubileum wordt dit seizoen elke ochtend gevierd met een muzikale openingsshow, tussen 09.45 en 10.00 uur op het entreeplein. Mascottes Bobbie en Jody verzorgen een dansact met Bobbejaanland-muziek.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be