Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Foto's: nieuwe theatershow Nobis in Phantasialand

12-06-2021, 11.48 uurBeeld: RideOnBlog.com

Phantasialand presenteert dit jaar een nieuwe show in het Wintergarten-theater, gelegen in themadeel Berlin. De voorstelling Musarteum heeft na zes jaar plaats moeten maken voor een productie met de naam Nobis.

Nobis wordt door Phantasialand omschreven als "een machtige strijd tussen zwart en wit". De show staat in het teken van acrobatiek, dans en zang. Sinds afgelopen donderdag is het Duitse pretpark weer open voor publiek.

Het oude decor bleef grotendeels intact, inclusief een symbool met de letters 'JR'. Dat is een verwijzing naar goochelaar Jan Rouven, die jaren geleden een illusieshow had in het theater. In 2019 werd hij veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege het bezit van kinderporno.

Eigenaar
Voor het entertainment in Phantasialand is Manuela Löffelhardt verantwoordelijk, de vrouw van eigenaar Robert Löffelhardt. Dochter Joelle Löffelhardt speelt ook een rol in Nobis.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be