Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland viert zestigjarig jubileum met nieuwe openingsshow

28-05-2021, 17.44 uur

Bezoekers van Bobbejaanland kunnen vanaf vandaag dagelijks kijken naar een nieuwe openingsshow. Het Vlaamse attractiepark bestaat zestig jaar in 2021. Dat wordt gevierd met verschillende activiteiten, waaronder een feestelijke voorstelling.

De muzikale ochtendshow bestaat uit een dansact met mascottes Bobbie en Jody. Zij begroeten het publiek om 09.45 uur op de tonen van het Bobbejaanland-feestlied Wereldreis. Ook is een nieuwe versie te horen van een klassiek nummer van parkoprichter Bobbejaan Schoepen: Kili Watch.

Volkszanger Schoepen opende Bobbejaanland in 1961. Sindsdien groeide het park uit tot één van de best bezochte pretparken van België. Sinds 2004 is Bobbejaanland onderdeel van de Spaanse groep Parques Reundios. Schoepen overleed in 2010.

Levenswerk
"60 jaar is een behoorlijk mooie leeftijd", vindt commercieel en creatief directeur Peggy Verelst. "Sinds 2004 wordt het levenswerk van Bobbejaan met hart en ziel voortgezet. Die inspanningen verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden."

Bobbejaanland komt dit jaar met meer initiatieven om "de rijke geschiedenis van het park op een originele manier in de verf te zetten", waaronder een quiz, een verjaardagswedstrijd met vip-prijzen en het plaatsen van historische foto's verspreid door het park.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be