Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand maakt openingsdatum bekend

28-05-2021, 11.14 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

Phantasialand gaat weer open op donderdag 10 juni. Dat heeft het Duitse pretpark zojuist aangekondigd. Er gelden nog wel strenge regels op het gebied van toegangstests en mondmaskers.

Zo worden bezoekers alleen binnengelaten op vertoon van een vaccinatiebewijs of een officieel testbewijs. Dat geldt voor alle bezoekers vanaf 6 jaar.

Phantasialand vraagt bezoekers om zich elders te laten testen. Vooralsnog zijn er geen testmogelijkheden op locatie. Verder is het dragen van een mondkapje overal verplicht voor personen van 6 jaar en ouder. Dat moeten medische mond- en neusmaskers zijn, of mondkapjes van het type FFP2.

Controleren
"Wij controleren regelmatig of wordt voldaan aan de verplichting om een mondkapje te dragen", staat in de voorwaarden. "In geval van niet-naleving behouden wij ons het recht voor om bezoekers uit het park te verwijderen."

Inmiddels is de ticketverkoop voor de periode vanaf 10 juni gestart. De reguliere entreeprijs bedraagt dit jaar 54,50 euro. Online zijn toegangsbewijzen verkrijgbaar vanaf 24,50 euro. Phantasialand wil de rest van het jaar dagelijks open blijven. De traditionele wintersluiting in november is geschrapt.

Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be