Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen

Duits pretpark presenteert 20 meter hoge vliegmolen in bijenthema

28-05-2021, 12.22 uur

Een pretpark in Duitsland heeft deze week een 20 meter hoge vliegmolen in gebruik genomen. Bezoekers van Karls Erlebnis-Dorf in de Noord-Duitse gemeente Rövershagen kunnen nu een ritje maken in een nieuwe attractie met de naam Majas Wilde Schwestern.

Het gaat om een interactieve attractie van het type sky fly, gebouwd door de Duitse fabrikant Gerstlauer. Inzittenden kunnen zelf bepalen of ze over de kop gaan door de twee vleugels naast hun zitplaats te bedienen. Vergelijkbare attracties zijn te vinden in onder andere Duinrell en het Duitse Holiday Park.

Met Majas Wilde Schwestern ('Maja's Wilde Zussen') wil het attractiepark een ode brengen aan wilde bijen. Die zijn namelijk erg belangrijk bij het telen van aardbeien. Karls Erlebnis-Dorf staat in het teken van aardbeien. Naast de molen is een souvenirwinkel ingericht.

Mondkapje
Voor het bezoeken van Karls Erlebnis-Dorf is geen negatieve coronatest of vaccinatiebewijs vereist. Wel moeten bezoekers verplicht een medisch mondkapje of een FFP2-masker dragen.

Meer Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be