Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerkers Disneyland Paris laten boodschap achter in gerenoveerd sprookjeskasteel

28-05-2021, 10.46 uur

Disneyland Paris heeft medewerkers de kans gegeven om een boodschap achter te laten in het kasteel van Doornroosje, dat momenteel gerenoveerd wordt. De personeelsleden mochten op een kaartje schrijven wat het iconische sprookjeskasteel volgens hen zo bijzonder maakt.

De kaartjes zijn verzameld in een houten kist, die in één van de opgeknapte torens van het kasteel is geplaatst. Het project wordt Part of my Castle genoemd. "We hebben onze medewerkers uitgenodigd om onderdeel te worden van onze historie", laat Disney weten.

Ook prominente werknemers als algemeen directrice Natacha Rafalski, operationeel directeur Daniel Delcourt en ambassadeur Giona Prevete hebben een kaartje beschreven, zo is te zien in een YouTube-video over het initiatief.

Steigers
Het kasteel staat sinds begin dit jaar in de steigers voor een ingrijpende verbouwing. Waarschijnlijk duren de werkzaamheden tot begin 2022. Disneyland Paris gaat op 17 juni weer open voor publiek.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be