Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany vernieuwt officiële website

27-05-2021, 22.53 uur

De officiële website van Movie Park Germany - movieparkgermany.de - is vernieuwd. Het Duitse attractiepark heeft een nieuwe site gelanceerd met een fris uiterlijk. Daarvoor werd samengewerkt met eigenaar Parques Reunidos.

De Movie Park-site oogt nu hetzelfde als de sites van verschillende andere parken binnen de Spaanse parkengroep, waaronder Parque de Atracciones de Madrid en Parque Warner Madrid. Bij Parques Reundios horen ook onder meer Attractiepark Slagharen en Bobbejaanland.

"Dankzij nieuwe functies en een nieuw ontwerp dompel je jezelf nog dieper onder in de wereld van de film, zodat je binnenkort je eigen blockbuster in Movie Park Germany kunt ervaren", luidt de introductietekst die verschijnt als bezoekers voor het eerst naar de aangepaste site gaan.

Coronamaatregelen
Via de homepage is het nu direct mogelijk om tickets te bestellen, een hotel te boeken en een abonnement aan te schaffen. In het hoofdmenu heeft de pagina met informatie over de coronamaatregelen de meest prominente plek gekregen.

De website verraadt ook dat de indeling van het park is aangepast: de nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour en de wildwaterbaan Excalibur - Secrets of the Dark Forest zijn nu onderdeel van een themadeel met de naam The Hollywood Studio Set, een variant op het entreegebied The Hollywood Street Set.

Streets of New York
De andere vijf themagebieden in het park heten Federation Plaza, Streets of New York, The Old West, Santa Monica Pier en Nickland.Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be