Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Mooi weer in aantocht: Avonturenpark Hellendoorn opent Slidepark

27-05-2021, 18.47 uurBeeld: Pretpark Reizen

Het glijbanenpark van Avonturenpark Hellendoorn gaat weer open. Nu er mooi weer voorspeld is, kiest het Overijsselse pretpark ervoor om ook de poorten van het Aquaventura Slidepark te openen. Vanaf zondag 30 mei zijn bezoekers weer welkom.

Het waterpark van vijfduizend vierkante meter is dan toegankelijk van 13.00 tot 16.00 uur. Aquaventura Slidepark bestaat uit elf waterglijbanen - zonder zwembad - en een waterspeelplek voor de allerkleinsten.

Entreebewijzen kosten 3,50 euro bovenop de toegangsprijs van het attractiepark. Tickets zijn verkrijgbaar bij het Slidepark zelf en bij de souvenirwinkel van het Avonturenpark.

20 graden
Vanaf zondag is Aquaventura open op alle openingsdagen van het pretpark met droog weer en een minimale temperatuur van 20 graden. Voor zondag, maandag, dinsdag en woensdag worden temperaturen voorspeld tussen 21 en 23 graden.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be