Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris deelt bijzondere video met luchtbeelden

26-05-2021, 19.04 uur

Een nieuwe video neemt kijkers in vogelvlucht mee door Disneyland Paris. Op YouTube verscheen een filmpje met bijzondere luchtbeelden van de twee Disney-parken. Hoewel het resort tijdens de opnames uitgestorven was, zijn er wel omgevingsgeluiden te horen.

De video van ruim drieënhalve minuut bevat dronebeelden van iconische attracties als Big Thunder Mountain, Hyperspace Mountain, Orbitron, Phantom Manor en Ratatouille: The Adventure. Ook het sprookjeskasteel van Doornroosje komt voorbij.

"Disneyland Paris zoals je het nog nooit hebt gezien", luidt de beschrijving. De beelden zijn al een poos geleden gemaakt: op dit moment staat het Disney-kasteel in de steigers voor een grote renovatie. Daarnaast is Orbitron helemaal weggehaald voor onderhoudswerkzaamheden.

Heropening
Met het sprookjesachtige filmpje worden fans alvast warm gemaakt voor de langverwachte heropening van het resort. Over iets meer dan drie weken, op donderdag 17 juni, zijn er weer bezoekers welkom in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be