Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling ontruimt Sprookjesbos vanwege incident

26-05-2021, 17.16 uurBeeld: Kwinka

Het Sprookjesbos in de Efteling is woensdagmiddag korte tijd ontruimd geweest vanwege een incident. Ter hoogte van De Trollenkoning moest een bezoeker gereanimeerd worden, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Rond 15.10 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. Er kwamen meerdere ambulances en een politiewagen ter plaatse. Het Sprookjesbos is toen geëvacueerd en afgesloten voor publiek.

"Om ruimte te maken, hebben we gasten verzocht om het bos te verlaten", legt de voorlichter uit. Uiteindelijk is de bezoeker in kwestie meegegaan met een ambulance. Omstreeks 15.45 uur kon het bos heropend worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be